Elskåp

Produktbeskrivning


Den känsliga delen av en LED armatur är LED driver. I vår mening LED driver lever inte den lär. LED armaturer har en livslängd mellan 50 000 upptill 100 000 timmar, den ska uppmärksammas att denna livslängd är baserad på LED diodernas livslängd. 

En komplett LED armaturer har en livslängd på mellan 3 upp till 7 år sedan det är dags att byta ut elektroniken, det vill säga LED driver som är hjärnan för en LED armatur. 

Efter ett antal år studier och test vi kan presentera än så länge marknadens enda elskåp med inbyggda LED driver till för höga höjder upp till 100 meter. COL unika elskåp tillsammans med COL Lightings unika armaturer är lösningen för minimering av underhåll samt den minsta reparationskostnad. 

Våra armaturer med denna lösning kan användas både inom och utomhus. Vår lösning är till stora idrottsarenor, fotboll, ishockey, basket, bandy, flygplatser, travbanor som kräver inga belysnings störningar. 

Vi tillsammans med Sveriges ledande elskåptillverkare för olika ändamål. Våra unika elskåp tillsammans med COL Lightings armaturer är IP-klassas, EMC och EMF certifierats för höga höjder upp till 100 meter. 

Följ mig i sociala medier!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.